Vill du få rätt saker att hända?

Pris:
4 312,50 kr
Inkl. 25% Moms
Antal:
Finns i lager
27 mars, 13 - 17 i Göteborg
En inspirerande eftermiddag för dig som vill styra ledarskapet till en ny nivå av flyt

"Du har inte en chans, ta den!"
Citatet är från KKIKKSPELET och väcker ofta frågor. Hur kan vi ta en chans som inte finns? I själva verket missar vi chanser därför vårt mindset har sina blinda fläckar.
Denna eftermiddag ger dig inspiration att få rätt saker att hända. Forskning har tittat på vad som får "rätt" saker att hända. Vi har summerat ner det till tre punkter som vi har olika styrka att klara av.
 
  • Rätt mål
  • Rätt ledarskap
  • Rätt kontakter
För att få "rätt" saker att hända behöver vi förstå på riktigt vad som skapar vår framgång och på vilka sätt vi omedvetet blockerar oss från att lyckas.
 
Workshopen
På vår dynamisk workshop provocerar vi fram dina bästa sidor och förmågor och det som hindrar dig att få "rätt" saker att hända. Workshopen varvas med föreläsningar och kreativa reflektioner. När vi skiljs åt har du greppat om hur du skall få rätt saker att hända härnäst.
 
  • Du träffar en exklusiv grupp på max 12 deltagare som är chefer och ledare från olika verksamheter. Vi möts under sekretess.
  • Du deltar i en kreativ dialog. Var och en bollar en egen fråga eller ett case med gruppen. Vi coachar tillsammans fram till klarhet och nya perspektiv.
  • Som stöd för coachningen har vi KKIKKSPELET som inspirerar att tänka utanför boxen.
Workshopen leds av Mona Spjuth, med lång erfarenhet av att coacha VDar och ledningsgrupper att toppa prestationerna i sina företag samt Lucia Severed som föreläst och coachat entreprenörer i nätverk och personligt ledarskap i Sverige och internationellt i mer än 30 år.

Har du några frågor så ring gärna Lucia på 0703-321320.