FATTA RÄTT BESLUT

Affärs-, idé-, karriär- eller livspepp
Behöver du utveckla affärerna, teamet, karriären eller reflektera över existentiella frågor? Vill du se det större perspektivet och hitta kraften att få saker att hända på rätt sätt? Ibland fastnar vi i våra tankar och känslor och hittar inte vägen ut. Det kan kännas trångt både fysiskt och mentalt. Något måste hända eller ändras - men vad? 

Du startar upp med ett samtal för att klargöra dina behov och eventuella mål. Med det i fokus träffas vi en eller flera gånger.
 

Jag får alltid en enorm energikick när jag  coachas av Lucia.
Efteråt vet jag precis hur jag skall gå vidare.

       Sofia Brax, chef HR & hållbarhet, Collector Bank,

COACHNING FÖR LEDNINGSGRUPP & TEAM

Vill ni ha hjälp med ledningsgruppen eller teamet att nå sin potential, lösa konflikter, skapa starkare motivation eller hitta nya idéer? Det finns flera skickliga processledare i Sverige som kan ge stöd att hitta rätt fokus framåt både för gruppen och för varje individ.

KÖP DITT EGET KKIKKSPEL

Tusentals människor har spelat och spelar spelet för att coacha sig själva, sina kollegor, team och sina kunder/klienter.
Spelet är ett verktyg för att få igång samtal som fördjupas genom de slumpartade bilderna, orden och tankekorten.
 Läs mer

FATTA RÄTT BESLUT
Är du vilsen i hur du skall komma vidare i en idé, ett uppdrag eller ett samarbete?
Välkommen på ett on line möte på 2,5 timme.

Ge dig en eftermiddag on line för att få inspiration att få rätt saker att hända. Forskning har tittat på frågan vad som får "rätt" saker att hända. Vi har summerat ner det till tre punkter som vi har olika styrka att klara av.

  • Rätt mål
  • Rätt ledarskap
  • Rätt kontakter

För att få "rätt" saker att hända behöver vi förstå på riktigt vad som skapar vår framgång och på vilka sätt vi omedvetet blockerar oss från att lyckas.
 
Mötet
På vårt möte fokuserar vi på det som hindrar dig att få "rätt" saker att hända. När vi skiljs åt har du greppat om hur du skall få rätt saker att hända härnäst.

  • Du träffar en exklusiv grupp på max 5 deltagare Vi möts under sekretess.
  • Du deltar i en kreativ dialog. Var och en bollar en egen fråga eller ett case med gruppen. Vi coachar tillsammans fram till klarhet och nya perspektiv.
  • Som stöd för coachningen har vi KKIKKSPELET som inspirerar att tänka utanför boxen.

Workshopen leds av Lucia Severed som föreläst och coachat entreprenörer i nätverk och personligt ledarskap i Sverige och internationellt i mer än 30 år.

Pris
1 200 kr ex moms. Givetvis ingår fika!

Har du några frågor så ring gärna Lucia på 0703-321320.