FATTA RÄTT BESLUT

FÅ PERSONLIG COACHNING
Behöver du utveckla affärerna, teamet, karriären eller reflektera över existentiella frågor? Vill du se det större perspektivet och hitta kraften att få saker att hända på rätt sätt? Ibland fastnar vi i våra tankar och känslor och hittar inte vägen ut. Det kan kännas trångt både fysiskt och mentalt. Något måste hända eller ändras - men vad? 

Du startar upp med ett samtal för att klargöra dina behov och eventuella mål. Med det i fokus träffas vi en eller flera gånger.
 

Jag får alltid en enorm energikick när jag  coachas av Lucia.
Efteråt vet jag precis hur jag skall gå vidare.

       Sofia Brax, chef HR & hållbarhet, Collector Bank,

COACHNING FÖR LEDNINGSGRUPP & TEAM

Vill ni ha hjälp med ledningsgruppen eller teamet att nå sin potential, lösa konflikter, skapa starkare motivation eller hitta nya idéer? Det finns flera skickliga processledare i Sverige som kan ge stöd att hitta rätt fokus framåt både för gruppen och för varje individ.

KÖP DITT EGET KKIKKSPEL

Tusentals människor har spelat och spelar spelet för att coacha sig själva, sina kollegor, team och sina kunder/klienter.
Spelet är ett verktyg för att få igång samtal som fördjupas genom de slumpartade bilderna, orden och tankekorten.
 Läs mer

WORKSHOP
Vill du få Rätt saker att hända?
27 mars 13 - 17
i Göteborg

En inspirerande eftermiddag för dig som vill styra ledarskapet till en ny nivå av flyt

"Du har inte en chans - ta den!"
Citatet ovan är från KKIKKSPELET och väcker ofta frågor. Hur kan vi ta en chans som inte finns? I själva verket missar vi chanser därför vårt mindset har sina blinda fläckar.

Denna eftermiddag ger dig inspiration att få rätt saker att hända. Forskning har tittat på frågan vad som får "rätt" saker att hända. Vi har summerat ner det till tre punkter som vi har olika styrka att klara av.

  • Rätt mål
  • Rätt ledarskap
  • Rätt kontakter

För att få "rätt" saker att hända behöver vi förstå på riktigt vad som skapar vår framgång och på vilka sätt vi omedvetet blockerar oss från att lyckas.
 
Workshopen
På vår dynamisk workshop provocerar vi fram dina bästa sidor och förmågor och det som hindrar dig att få "rätt" saker att hända. Workshopen varvas med föreläsningar och kreativa reflektioner. När vi skiljs åt har du greppat om hur du skall få rätt saker att hända härnäst.

  • Du träffar en exklusiv grupp på max 12 deltagare som är chefer och ledare från olika verksamheter. Vi möts under sekretess.
  • Du deltar i en kreativ dialog. Var och en bollar en egen fråga eller ett case med gruppen. Vi coachar tillsammans fram till klarhet och nya perspektiv.
  • Som stöd för coachningen har vi KKIKKSPELET som inspirerar att tänka utanför boxen.

Workshopen leds av Mona Spjuth, med lång erfarenhet av att coacha VDar och ledningsgrupper att toppa prestationerna i sina företag samt Lucia Severed som föreläst och coachat entreprenörer i nätverk och personligt ledarskap i Sverige och internationellt i mer än 30 år.
 Ibland är det rätt tid att bolla frågor med människor från helt andra verksamheter.

Pris
3 450 kr ex moms. Givetvis ingår fika!

Har du några frågor så ring gärna Lucia på 0703-321320.