Välkommen!

Är du nyfiken och vill veta mer så hör av dig via mail till lucia@kkikk.se eller ring mig på 0703-321320.

Hej!

Jag heter Lucia Forsberg Severed och är ledarskaps-och hälsocoach.  En lycklig stund är när jag ser någon lyckas, någon/några som jag träffat en stund på vägen och som kämpat för att nå sitt mål.

Efter flera år som stabsjurist hos ÖB gjorde jag 1989 ett karriärskifte. Sedan dess har jag arbetat både i Sverige och utomlands som coach för chefer och företagare, föreläst om och byggt nätverk samt ledarskaps- och mentorprogram, utbildat nätverksledare och coacher samt drivit företagar-center i Stockholm och konsultföretag i  Göteborg.  1995 tog jag med stolthet emot priset Årets Stockholmska av Svenska Dagbladet.

Mina reflektioner och frustrationer har resulterat i böcker och och verktyg för att hjälpa människor att hjälpa varandra.

Jag utgår från att det går att skapa en mening med allt som händer i livet, att allt hänger ihop och att det finns en punkt av visdom tillgänglig inför alla våra beslut.

Mina utbildningar är främst Jur kand, Psykosyntes 4 år med gestaltterapeutisk träning, andningspedagog och Ayurvedisk hälsocoach.