LEV DIN POTENTIAL

LEV DIN POTENTIAL
Hitta din rytm och din väg genom att släppa loss din kreativitet och det du längtar till innerst inne.
Finn den vision och mission som ger dig kraft och få stöd med en grupp  som också bildar ett peppande nätverk.
Ni träffas som ett nätverk under ett år och hjälper varandra att leva potentialen!

Lev Din Potential hjälper dig att skapa det du drömmer om samtidigt som du mår bra och lever i balans.
Programmet löper under ett år och du ingår i en grupp om max sex personer som coachar och peppar varandra.


NÄSTA START DEN 6 - 7 DECEMBER

Innehåll
Ayurvedisk hälsoprofil, 1,5 timme            du får fram din ayurvediska profil samt en första dialog om vad du vill uppnå
Sätta kursen, Workshop 2 dagar              du processar fram den vision och mission som sätter fart på ditt "flow"
Coachande möten, 4-5 halvdagar            du träffar din coachgrupp och ni går igenom framgångar, hinder, tips och möjligheter
Hålla kursen och Hälsokoll, 1 dag            gruppen träffas för att checka av och få nytt bränsle till mer "flow" samt check på hälsan
Fira och förvandla, Workshop 1 dag       ni firar era framgångar, processar fram vad nästa steg är och gör en hälsokoll.

Du arbetar fram den vision som sätter kurs för vart du, ditt hjärta, din intuition, dina drömmar och din livsklokhet vill ta dig både i arbetet och privat. Du sätter samman din "Potentialbok" genom collage/måleri/text och visualisering. Du klargör vad som hindrat och dränerat dig och vad som varit dina framgångsnycklar. Med rätt nycklar för att bygga upp en fungerande strategi, ett stärkande nätverk och en hållbar livsstil får du fira din framgång.

Att följa sin vision och mission är en tuff, spännande och underbar resa. Den som har modet att sätta sin dröm i förverkligande lär sig om ett sätt att leva som inte bara följer plan utan även hjärta och plötsliga uppdykande möjligheter. 

I detta programmet går vi in på djupet både i din vision och mission och hur du kan stimulera, öppna upp för och bemöta flow när det uppstår samtidigt som du håller dig i god hälsa.

Programmet är utvecklat av Lucia Severed som arbetat med vision, mission, mål, mental träning, hälsa, nätverk och coachande grupper i snart 30 år både i Sverige och internationellt.

Pris
12 000 SEK exklusive moms