HÄLSA

                                                      Få balans i livet!

HÄLSOKONSULTATION
Sedan några år arbetar jag med Ayurvedan, en mer än 5000 år gammal indisk filosofi som innehåller enkla livsstils- och kostråd, yogarörelser samt meditationer. Din hälsa byggs upp utifrån din "typ", din livssituation, din historia och dina dagliga rutiner.

Den inledande hälsokonsultationen på 2 timmar ger dig råd för en bättre hälsa utifrån

  • din persontyp (dosha) enligt Ayurveda
  • ett antal frågor om din hälsa och dina vanor,
  • pulsläsning på handleden
  • allmäntillstånd på bland annat naglar, hår, ögon och tunga
  • ett samtal om din livssituation
Råden kan handla om allt ifrån kostvanor, dygnsrutiner, några nya bättre vanor som byter ut några sämre vanor och HUR man lyckas med det.

Som regel behövs ett återbesök på 1 timme. Behövs större förändringar kan du starta på det ettåriga Hälsoprogrammet som hjälper till att lägga om livsrutinerna och att nå ett större välbefinnande.

HÄLSOPROGRAMMET
Under 12 månader får du en grund att stå på som ger en hållbar förändring till en sundare livsstil.

På 10 individuella möten går du steg för steg vidare i din önskade riktning. Regeln är att ta små steg som befästs för att sedan komma vidare. Varje möte har även ett tema - Läs mer
 

DETOX MED AYURVEDA


Välkommen att göra en härlig 9 dagars ayurvedisk detox till våren. Du får verktygen för att äta gott, må gott och bli piggare. Läs mer och anmäl dig här.

Vi blev gladare, fick mer energi, bättre hy och mår allmänt mycket bättre. Dessutom var det lätt att göra, inspirerande med daglig kontakt i vår grupp och de fina mailbreven med massa tips och tricks.

AYURVEDISK YOGA
Tisdagar 18 - 19.30, Kustnära Vandrarhem, Heestrand
Anmäl dig till lucia@kkikk.se eller FBgruppen Yoga Hamburgsund.

Kroppen har en stark förmåga till reparation. Genom Ayurvedisk yoga  rätar du ut obalanser genom specifika rörelser som jobbar med de organ och system som behöver stärkas.  Du får ökad smidighet, styrka och avspänning.
                                                                           Den ayurvediska yogan bygger på Kundaliniyogan med mjuka och styrkebyggande övningar varvat med andning, vila och meditation. Läs mer på Yantra Ayurveda som utbildar i Ayurvedisk Yoga.
 

"Tack Lucia för ännu ett jättefint och djupgående pass. Mår så mycket bättre", är några av kommentarerna.