KKIKKbästalogo_orange

KOM IGÅNG

Lev din potential & må bra!

Våra program och metoder möter dagens människa som ofta har många bollar att hantera, står inför komplexa problemställningar och har svårt att få tiden att räcka till. Ibland blir tiden så knapp att den personliga hälsan tar stryk.

Du kan därför välja mellan ett antal välgörare för dig, ditt arbete och din hälsa beroende på hur din almenacka ser ut och vilka förändringar du vill uppnå.

KKIKK COACHNING är t ex ett trevligt och avspänt sätt att med ett professionellt nätverk på kort tid hitta vägen vidare i både stora och små frågor.
Hälsoprogrammet ger dig en rejäl boost för att skapa varaktiga förändringar som passar din vardag. Vill du ha en mindre boost så kan du boka en tid för konsultation och sedan avgöra om du behöver mer.
När du känner att du är redo för något större så är Lev Din Potential ditt steg. Du får ett peppande nätverk och ett år på dig att göra klart för dig vad du verkligen vill och hur du skall ta dig dit. Här sätter vi också samman den grupp som funkar bra ihop.

Våra kunder kommer från både privat och offentlig sektor.
Här ett axplock; Volvo, Stena, ALMI, Håbo kommun, Lindex, Higab, SIDA, Chamber Trade, ExportRådet, Norsk Svenska Handelskammaren, Enköpings kommun, GR och Forex.
 COACH/MENTOR
Coachen ger dig rum att vara helt privat och få 100 % fokus på din väg vidare.


GRUPPCOACHNING
En nätverk som  hjälper varandra att hitta lösningar kring egna frågor.VERKTYG
Skaffa verktygen för att leva din potential.
Böcker, KKIKKSPELET mm.
TANKEYOGA
Träning med verktyg  som ger dig inre ro och kraft att få saker att hända. HÄLSOPROGRAM

Hälsoprogrammet hjälper dig  bygga  förändringar att må bra.


LEV DIN POTENTIAL
Ett program som lyfter fram dina drömmar och hur du steg för steg förverkligar dem.